ΒΙΕΝΝΗ

Πληροφορίες
Διανυκτερεύσεις: από 4μέρες+
Αφετηρία: Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση: Κάθε ΤΕΤ & ΠΑΡ
Τύπος: Αεροπορική
Τιμή: από 349 €

1η μέρα. ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο.

2η μέρα. ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση πόλης)

Στην ξενάγησή μας θα θαυμάσουμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών, θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα δούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την Πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ και το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, την Φοτίφ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγ.Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε βιεννέζικη ταβέρνα.

3η μέρα. ΒΙΕΝΝΗ

Eλεύθεροι στην αγορά της πόλης ή σας προτείνουμε εκδρομή στο περίφημο Βιεννέζικο δάσος. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων γνωστό από την θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του θρόνου και της Μαρίας Βατσέρα. Κατόπιν μπορείτε να επισκεφτείτε το Μοναστήρι του Χαιλιγκενκρόιτς και να κλείσετε την εκδρομή σας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Μπάντεν. Επιστροφή στην πόλη.

4η μέρα. Σάλτσμπουργκ

Μπορείτε να πάτε στο αυτοκρατορικό Σάλτσμπουργκ. Εδώ θα δείτε τους κήπους του ανακτόρου Μίραμπελ και τον ποταμό Σάλζαχ. Θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό της πόλης και το Αββαείο του Αγίου Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και περίπατο στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου.

5η μέρα. ΒΙΕΝΝΗ

Προετοιμασία για αναχώρηση. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

 

Αναχώρηση κάθε Παρασκευή για 4ήμερη

AUSTRIA TREND ANANAS 4* ή παρόμοιο ...349€


Αναχώρηση κάθε Τετάρτη για 5ήμερη

AUSTRIA TREND ANANAS 4* ή παρόμοιο ...389€

 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Όλες οι τιμές είναι κατ΄άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
  • Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 95€
  • Στις τιμές περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη με την AUSTRIAN και διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό καθημερινά σε μπουφέ.
  • Οι πτήσεις μας: Θεσσαλονίκη 13:25-Βιέννη 14:20 & Βιέννη 09:45-Θεσσαλονίκη 12:30
  • Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-αεροδρόμιο και ξενάγησης της πόλης με επιπλέον κόστος 100€/άτομο

 

Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι Δεκέμβριο 2013 (εκτός περιόδου Χριστουγέννων)

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο PASS PANTOU
τηλ. 2651037333, fax 2651037533, [email protected]
Κάντε Like στο facebook.com/passpantou και μπείτε στην παρέα μας